Om optimaal en jarenlang plezier te kunnen beleven aan uw tuin dient deze op vakkundige wijze te worden aangelegd. Dit begint met een doordacht plan van aanpak, gevolgd door een duidelijke planning van de verschillende werkzaamheden en tenslotte de vakkundige en professionele uitvoering van het werk.

Met passie voor het hoveniersvak en met oog voor detail kan ik uw tuinwensen van begin tot eind volledig zelf realiseren. Enkel zeer specialistische werkzaamheden besteed ik uit aan derden.

Het vak van hovenier gaat niet alleen over rozen. Het beeld van een tuinman die enkel en alleen in het groen werkt, is onjuist. Een groot deel van mijn tijd besteed ik aan het aanleggen van verhardingen, het metselen of verlijmen van tuinmuren of verhoogde plantenborders en het plaatsen van schuttingen, pergola’s en andere bouwkundige elementen. Het is bovendien een vak waarin geanticipeerd dient te worden op trends en ontwikkelingen in de branche. Daar komt creativiteit en inzicht bij kijken. Ik bied u de kennis, kundigheid en ervaring in dit brede pakket van werkzaamheden.

Of het nu gaat om een nieuw aan te leggen of bestaande tuin, enkel een nieuw terras of het plaatsen van een overkapping, het vervangen of creëren van een plantenborder of misschien renovatiewerkzaamheden; ik bespreek graag de mogelijkheden met u.

Benieuwd of ik u van dienst kan zijn bij uw tuinproject? Ik kom graag en geheel vrijblijvend bij u op bezoek om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Aanleg-1_Web
Aanleg-2_Web
Back to Top