Uw tuin verdient aandacht en zorg om optimaal tot zijn recht te komen. Omdat geen tuin gelijk is, varieert de intensiviteit van het tuinonderhoud sterk. Of uw tuin nu groot of klein is, tuinonderhoud is essentieel om maximaal te kunnen genieten van uw buitenruimte.

Naast het feit dat geen tuin gelijk is, durf ik te beweren dat geen mens gelijk is. Voor de één is een perfect strakke haag prioriteit, waar een ander blij is wanneer deze weer begint uit lopen en de ‘scherpe randjes’ langzaam weer verdwijnen. Zomaar een voorbeeld om aan te geven dat uw visie leidend is in onze afspraken.

Ik kom graag bij u op bezoek om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Ik bied u heldere communicatie, persoonlijk en vakbekwaam advies, creatieve oplossingen en kwaliteit.

Tuinonderhoud is een breed begrip. Er bestaan meerdere manieren waarop ik u van dienst kan zijn:

Ik sta voor u klaar om de volledige zorg van uw tuin op mij te nemen

Stelt u zich voor dat u absoluut geen ‘groene vingers’ heeft. U wilt een nette tuin, maar elke week grasmaaien, maandelijks schoffelen en dan ook nog de hagen knippen staat u tegen. De ladder op en dan dat vervelende snoer van de heggenschaar die u al veel te vaak heeft geraakt met de schaar. Kortom het tuinonderhoud is een ergernis geworden.

Ik sta voor u klaar om een deel van de zorg van uw tuin op mij te nemen

Het is ook mogelijk dat u wél met plezier in de tuin aan het werk bent. Wekelijks grasmaaien en het onderhouden van plantenborders doet u graag zelf. U ziet echter op tegen de grote klussen, zoals het knippen van hagen, snoeien van bomen, verticuteren van het gazon en ga zo maar door. Niet alleen de tijd en inspanning die deze werkzaamheden met zich meebrengen, maar ook de hoeveelheid afval die niet in uw container past, maakt dat het een grote klus wordt.

Ik sta voor u klaar met professioneel advies en incidentele ondersteuning bij de zorg voor uw tuin

Wellicht gaan alle werkzaamheden die bij het onderhouden van de tuin horen u uitstekend af. Zowel het netjes onderhouden van de plantenborders, knippen van de hagen en snoeien van bomen; noem het maar en u kunt het zelf. Maar u vraagt zich af: “Doe ik het wel op de juiste manier?”. U maait wekelijks het gazon, als het droog is bent u druk in de weer met sproeien, maar ondanks alle inspanning is uw gazon toch niet naar wens. Waarom is het gras bij de buurman groener dan dat van mij?

Back to Top